www.hoteldenhelder.nl

Buffet suggestie (vanaf 20 personen)

Buffet "Trotse Jutter"             € 27,50 per persoon

Gerookte zalm met zalmsalade
Gedroogde ham met licht gekoelde meloen
Huzarensalade met gevulde eieren
Diverse enkelvoudige salades met dressing en condiment
Bourgondische broodmand met kruidenboter, olijven en tomaten tapenades,
gezouten boter en olijfolie

Op lage temperatuur gegaarde varkensrug met rode wijnsaus
Zalmfilet met beurre blanc saus
Kippendijen met paddenstoelen saus
Gewokte groenten van het seizoen
Frites

Huisgemaakte bavarois van fruitsoorten uit het seizoen
Chocolademousse van zowel witte als pure chocolade
Italiaans cassata ijs en sorbetijs
Slagroomsoesjes
Warme kersen
Slagroom

 

Buffet "Jawa"                          € 28,50 per persoon

Nasi Goreng, gebakken rijst
Ayam asam manis, kippendijen in zoetzure saus
Daging Rendang, gestoofd rundvlees in kokosmelk
Babi Kecap, varkensvlees gesmoord in ketjapsaus
Sate ayam, stukjes kip op een stokje in satesaus
Sambal goreng telor, gekookte eieren in pikante saus
Sambal goreng buncis, pikante boontjes

Sayur Lodeh, gemengde groenten in kokosbouillon
Krupuk
Acar campur kuning, gemengde groenten in zuur
Bawang goreng, gebakken uitjes
Telor Dadar saus, omelet met zoetzure saus
Spekkoek, gelaagde indische kruidcake

 

Buffet "Het Marsdiep"            € 32,50 per persoon

Carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en rucola
Gerookte zalm met dilledressing
Salade van tomaat, mozzarella en basillicum
Gedroogde ham met licht gekoelde meloen
Huzarensalade met gevulde eieren
Diverse enkelvoudige salades met dressing
Bourgondische broodmand met kruidenboter, olijven en tapenades, gezouten boter en olijfolie

Op lage temperatuur gegaarde runderlende met rode wijnsaus
Zalmfilet met beurre blanc saus
Beenham met honing-mosterdmayonaise
Gebraden varkenshaas medaillons met bospaddenstoelensaus
Gemarineerde gamba's van de grill
Gebakken aardappels en frites
Gewokte groenten van het seizoen

Feestelijke ijstaart (geflambeerd)
Bavarois van aardbeien, vanille en karamel
Italiaans Cassata ijs
Warme kersen met vanille ijs en slagroom
Chocolademousse van witte, melk en pure chocolade
Piramide van soesjes omvergoten met karamel

 

Fingerfood/Tapas buffet          € 32,50 per persoon

Een bijzondere wijze van dineren met proeverij van zuid-europese gerechten.
U geniet van allerlei kleine hapjes die samen een heerlijk diner/buffet vormen.

Gegrild knoflookbrood met tapenade, uienkaaskoekjes en olijvenmix
Chorizo met gemarineerde cherrytomaatjes en balsamico
Spaanse salade met paprika, olijven, rode ui, komkommer en geitenkaas
Gerookte en gemarineerde zalm met salsa
Rundvleescarpaccio met pesto, Italiaanse ham en meloen, Bladerdeeg driehoekjes met gekruid gehakt
Varkenslende met pikante saus van Spaanse pepertjes en gember
Gegrilde biefstukjes met pesto en knoflooksaus
Gefrituurde champignon met sjalotten en knoflooksaus
Krieltjes met citroen en olijven, tartelette met roerbakgroenten en parmezaanse kaas

ONLINE RESERVEREN




Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl