www.hoteldenhelder.nl

 

26 maart 2017 - Paranomale Beurs van Praktijk Amethist

Een mooie, gezellige, spirituele beurs van 11:00 tot 17:00 uur georganiseerd door Praktijk Amethist. De entree is gratis, dus voor iedereen toegankelijk om kennis te maken met het spirituele. Er staat een gevarieerd aanbod, healing, reading en verkoop. Het is altijd een gezellig beurs met een fijne sfeer, kom langs om zelf te ervaren.

Voor meer informatie zie ook facebook

 

9 april 2017 - Buffet Benefiet Lion King

Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar nu 42 wees- en straat kinderen verblijven die liefdevol worden opgevangen door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project), naar school gaan en voedsel en verzorging ontvangen. Voor meer informatie over het Weeshuis verwijzen wij u door naar hun website www.lionkingbali.com

Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom om eerst een uur te bowlen of een ronde midget golf, om 18:00 uur wordt het overheerlijke Indonische Buffet geopend dat verzorgd wordt door de bekende dames !! Dat kan dus niet anders zijn dan genieten !! Dit alles wordt muzikaal ondersteunt door CNF Producitons, Adriaan en Friends, een avond vol muzikaal programma hebben ze voor u samengesteld.
 
De kosten voor dit bijzondere buffet bedraagt 20 euro per persoon, dit is inclusief het buffet, uur bowlen of midget golf, exclusief de consumpties
Tevens is er een tombola die avond, waarvan de prijzen alle gesponsord zijn, zodat ook deze opbrengst geheel ten goede komt voor het Weeshuis Bali.
 
Reserveren kunt u via receptie@hoteldenhelder.nl of bel 0223 622333

 

16 april 2017 - Paasbrunch

De chefs hebben weer voor het hele gezin een heerlijke praasbrunch samengesteld waar een ieder zich in kan vinden.Van de diverse brooden en beleg, uiteraard ook diverse salades gebaseerd op vis, vlees, eieren of groentens. Hierbij mag de bbq niet missen waar diverse vlees en vis gerichten a la minute voor u bereid worden.De kinderen staan in de hoofdrol met hun eigen buffet !! Als dat niet smullen is.De paashaas begleid de kinderen in het zoeken naar de paaseieren, knutselen in de kinderhoek of relaxen in de kinderbisoscoop.Na de volle buiken is de mogelijkheid daar om gezamelijk nog even de sportieve strijd met elkaar aan te gaan op de bowling of golf, zowel indoor als outdoor.Kijkt u hier voor meer informatie over de Brunch.Reserveren is gewenst, belt u 0223-622333 of mail naar receptie@hoteldenhelder.nl

 

6 mei 2017 -  Reünie Café de Boei Den Helder

Op 6 mei 2017 houden wij een reünie van café de Boei uit (voorheen) het Falga Centrum in Den Helder.
Het evenement wordt gehouden in Hotel Den Helder.

Voor deze happening zijn we niet alleen opzoek naar deelnemers (musici, gasten en personeel) met warme herinneringen aan die periode maar ook naar foto's, filmpjes, krantenknipsels, anekdotes enz.
Verder opnames die zijn gemaakt door of van de (toen niet geheel legale) zender radio Den Helder met Peter Bosse.

Aan het programma wordt nog druk gewerkt maar de toezegging van Trio Jos van Beest met Frits Landesbergen maken het al veelbelovend.

Tijden van 15.00 - 01.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hotel Den Helder, Hotel Wienerhof en Vakantiexpert Arno Van Lieshout.
In de voorverkoop betaal je tot 31 januari slechts € 7.50 daarna € 10.00 en aan de zaal € 12.50

Deelnemen aan het uitgebreide (all you can eat) buffet kan voor € 20.00 p.p.en overnachten voor € 90.00 (kamer 2 personen)
Een all inn arrangement (toegang, buffet, overnachten en ontbijt) kunt u tot 31 januari boeken voor € 125.00 voor 2 personen bij Hotel Den Helder.

 

20 mei 2017 - "Dag van de Muziek" in de Helderse binnenstad

De Dag van de Muziek biedt amateur musici en -dansers e gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken voor potientiele nieuwe leden. Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitnodigingen voor optreden tot gevolg. Een optreden duurt 30 minuten en er is 15 minuten wisselpauze tussen de optredens. Alleen dansblokken duren 20 minuten.

Iedereen doet vrijwillig mee aan de Dag van de Muziek.

De podia staan door de gehele binnenstad heen ! Binnenkort meer informatie over het programma de gehele dag.

 

10 juni 2017 - Tribute Santana & Journey

Wat hebben Sanatana en Journey met elkaar te maken ?

Deze vraag wordt muzikaal beantwoord op zaterdag 10 juni 2017 in Hotel Den Helder. De tributebands Santana Hot Collective en Another Journey gaan dit verzorgen door middel van een dubbelconcert. Dit dubbelconcert zal bol staan van alle muzikale hoogtepunten van zowel Santana als Journey. De opzwepende latin-ritmes, de prachtige melodieën en de meerstemmigheid van beide bands zullen er voor een onvergetelijke avond zorgen.

Aanvang 20:00 uur
Kaarten in de voorverkoop 10 euro, Hotel Den Helder, Wienerhof of VakantieXperts Arno.
Aan de zaal 12,50 euro

 

22, 23, 24, 25 juni 2017 - Sail Den Helder

Sail Den Helder is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Een prachtig nautisch evenement in de Kop van Noord-Holland.

Dit jaar wordt het voor de vijde keer georganiseerd in Den Helder.

Samen met uw familie, vrienden en collega's kunt u zich komen onderdompelen in de magie van de maritiem nautische erfgoed. De rijke historie van onze zeevaart en haven die nog steeds belangrijk zijn in onze economie. Kom kijken naar de Tall Ships, Nederlandse historische schepen, moderne schepen en marinischepen en beleef de diverse grote en kleinere evenementen op Willemsoord, Flaneerkade, Nieuwediepkade en Marineterrein van Den Helder !!

 

10, 11, 12 augustus 2017 -  Racing Aeolus Den Helder

Voor het 10e jaar wordt dit bijzondere evenement op de Helderse Zeedijk georganiseerd. Wij als gastheer van het evenement mogen de studenten in onze binnentuin ontvangen om de laatste hand aan hun windauto's te leggen en hun poging zich te plaatsen tijdens de race op de Helderse Zeedijk, tegen de wind in racen. Racing Aeolus is een van de vier grootste duurzaamheidsraces ter wereld.

Vorig jaar 2016 heeft het Deense team DTU zich bewezen om harder te rijden dan de tegenwind, hiermee hebben ze een nieuw wereldrecord gevestigd.

Wie weet waar de wind ons dit jaar brengt.

Bekijk dit prachtige evenement van dicht bij !! Racing Aeolus Den Helder

 

30 september 2017 - Soul Mens Party

Jaarlijks is dit al een swingend evenement, maar dit jaar gaat over de top !! Samen maken ze al 30 jaar muziek en dat zullen we weten. Er wordt een prachtig muzikale dag neer gezet, waar we verbaasd van zullen zijn... Kan alleen maar zeggen, dit moet je met je eigen ogen zien en beleven !!

Binnenkort meer informatie of kijk op de website van Soul Mens Party

 

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseerd Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl