www.hoteldenhelder.nl

 

20 mei 2017 - "Dag van de Muziek" in de Helderse binnenstad

De Dag van de Muziek biedt amateur musici en -dansers e gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken voor potientiele nieuwe leden. Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitnodigingen voor optreden tot gevolg. Een optreden duurt 30 minuten en er is 15 minuten wisselpauze tussen de optredens. Alleen dansblokken duren 20 minuten.

Iedereen doet vrijwillig mee aan de Dag van de Muziek.

De podia staan door de gehele binnenstad heen ! Binnenkort meer informatie over het programma de gehele dag.

 

10 juni 2017 - Tribute Santana & Journey

Wat hebben Sanatana en Journey met elkaar te maken ?

Deze vraag wordt muzikaal beantwoord op zaterdag 10 juni 2017 in Hotel Den Helder. De tributebands Santana Hot Collective en Another Journey gaan dit verzorgen door middel van een dubbelconcert. Dit dubbelconcert zal bol staan van alle muzikale hoogtepunten van zowel Santana als Journey. De opzwepende latin-ritmes, de prachtige melodieën en de meerstemmigheid van beide bands zullen er voor een onvergetelijke avond zorgen.

Aanvang 20:00 uur
Kaarten in de voorverkoop 10 euro, Hotel Den Helder, Wienerhof of VakantieXperts Arno.
Aan de zaal 12,50 euro

 

22, 23, 24, 25 juni 2017 - Sail Den Helder

Sail Den Helder is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Een prachtig nautisch evenement in de Kop van Noord-Holland.

Dit jaar wordt het voor de vijde keer georganiseerd in Den Helder.

Samen met uw familie, vrienden en collega's kunt u zich komen onderdompelen in de magie van de maritiem nautische erfgoed. De rijke historie van onze zeevaart en haven die nog steeds belangrijk zijn in onze economie. Kom kijken naar de Tall Ships, Nederlandse historische schepen, moderne schepen en marinischepen en beleef de diverse grote en kleinere evenementen op Willemsoord, Flaneerkade, Nieuwediepkade en Marineterrein van Den Helder !!

 

13 augustus 2017 - KidsFesitval

Een groot vermaak voor de kinderen, van jong tot oud !! Dit wordt een groot spektakel wat je kinderen niet willen missen !!

Binnenkort meer informatie.

 

18 augustus 2017 - Helderse Veteranendag

De organisatie van de Helderdse Veteranendag zullen weer een dag organiseren om onze veteranen een dag van waarderen aan te bieden. Wij hebben het genoegen om gastheer te zijn voor deze bijzondere dag.

Deze dag is specifiek voor genodigen. Zie voor meer informatie www.veteranendagdenhelder.nl

 

24, 25, 26 en 27 augustus 2017 -  Racing Aeolus Den Helder

Voor het 10e jaar wordt dit bijzondere evenement op de Helderse Zeedijk georganiseerd. Wij als gastheer van het evenement mogen de studenten in onze binnentuin ontvangen om de laatste hand aan hun windauto's te leggen en hun poging zich te plaatsen tijdens de race op de Helderse Zeedijk, tegen de wind in racen. Racing Aeolus is een van de vier grootste duurzaamheidsraces ter wereld.

Vorig jaar 2016 heeft het Deense team DTU zich bewezen om harder te rijden dan de tegenwind, hiermee hebben ze een nieuw wereldrecord gevestigd.

Wie weet waar de wind ons dit jaar brengt.

Bekijk dit prachtige evenement van dicht bij !! Racing Aeolus Den Helder

 

30 september 2017 - Soul Mens Party

Jaarlijks is dit al een swingend evenement, maar dit jaar gaat over de top !! Samen maken ze al 30 jaar muziek en dat zullen we weten. Er wordt een prachtig muzikale dag neer gezet, waar we verbaasd van zullen zijn... Kan alleen maar zeggen, dit moet je met je eigen ogen zien en beleven !!

Binnenkort meer informatie of kijk op de website van Soul Mens Party

 

4 november 2017 - 70's 80's 90's 00's Party XXL

Dat wordt weer geweldig feest !! We gaan er weer flink tegenaan en  het wordt uiteraard weer een groot succes, dit mag je niet missen !!

Voor meer informatie zie onze evenement op facebook

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseerd Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl