www.hoteldenhelder.nl

 

17 augustus 2018 - Veteranendag Den Helder

Het genoegen is er zeker dat wij weer als gastheer de lokale Veteranendag Den Helder mogen verzorgen.

De Veteranendag Den Helder is net zoals voorgaande jaren voor veteranen van alle krijgsmachtonderdelen die in de gemeente Den Helder wonen.

U zult hier tijdig meer informatie vanuit de organisatie over ontvangen.

 

23 - 25 augustus 2018 - Racing Aeolus

In augustus zal de internationale race op de dijk van Den Helder weer plaats vinden en wij mogen als gastheer deze fanatiekelingen faciliteren.

 

29 september 2018 - Soul Men's Party

Ook dit jaar weer de enige echte Soul Men's Party! Klik hier voor de kaartjes. 

 

4 november 2018 - Spirituele beurs

Reading, handlezen, heallings, mediums, paragnosten, psychometrie, encaustic, verkoop van artikelen, kruiden en nog veel meer vindt u op de bekende spirituele beurs in Hotel Den Helder georganiseerd door Stichting Amethist

 

24 november 2018 - 70's, 80's, 90's Party XXL

24 november zijn we weer terug! Beter en groter dan ooit!

Zet je zelf op aanwezig via facebook voor alle info en mis niks!

 

25 december en 26 december - Kerstbuffet

Meer info volgt!

 

17 maart 2019 - Buik & Baby Bazaar

Na een geweldige tweede editie, gaan volgend jaar weer een Buik & Baby Bazaar organiseren in samen werking met YouSeeBaby !!

 

 

 

COMPUTER CAFÉ

Het computer Cafe is ooit ontstaan omdat een groepje dames die behoefte hadden om meer van het werken met de computer af te weten.

Onder tussen komt de groep acht keer per jaar bijeen, klappen hun laptop open en luisteren het 1e uur aandachtig naar de (digi)juf. De computerclub is beslist niet te vergelijke met een computer cursus. Iedereen geeft zijn leerwensen aan en gedurende het seizoen worden ze door de (digi)juf uitgewerkt, uitgelicht en uitgelegd. Vanaf 20 uur is het eigen tijd. Men kan aan de slag met het geleerde en vooral van en met elkaar leren, dat is de werkwijze. 

De avonden zijn heel informeel en af en toe lekker chaotisch, we spingen vaak van de hak op de tak waarbij ieders oren suisen.

Heb je interesse om een avond bij te wonen? Kom dan naar Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2.
Wij zijn er op 20 september, 18 oktober en 15 november 2017 en in 2018 op 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april en 16 mei.

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseerd Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl