www.hoteldenhelder.nl

24 maart 2018 - 70's 80's 90's 00's Party XXL

24 maart zijn we weer terug! Beter en grootster dan ooit!

Zet je zelf op aanwezig via facebook voor alle info en mis niks!

 

25 maart 2018 - Spirituele beurs

Reading, handlezen, healings, mediums, paragnosten, psychometrie, encaustic, verkoop van artikelen, kruiden en nog veel meer zondag 25 maart van 11:00 uur tot 17:00 uur.

 

1 april 2018 - All In Paasbrunch

De chefs hebben weer voor het hele gezin een heerlijke paasbrunch samengesteld waar een ieder zich in kan vinden

Diverse broden en beleg, uiteraard ook diverse salades gebaseerd op vis, vlees, eieren en groenten. Hierbij mag de bbq niet missen waar diverse vlees- en visgerechten a la minute voor u bereid worden.

De kinderen staan in de hoofdrol met hun eigen buffet !! Als dat niet smullen is. De paashaas begeleid de kinderen in het zoeken naar de paaseieren, knutselen in de kinderhoek of relaxen in de kinderbioscoop.

Na de volle buiken is de mogelijkheid daar om gezamelijk nog even de sportieve strijd met elkaar aan te gaan op de bowling of golf, zowel indoor als outdoor.

All-in prijs van € 27,50 per persoon, kinderen € 13,75 per kind en onder de vier jaar zijn ze gratis !!

Het all-in arrangement is inclusief koffie, thee, vruchtensappen en zuiveldranken van 12:00 uur tot 15:00 uur.

Reserveren is gewenst, belt u 0223-622333 of mail naar receptie@hoteldenhelder.nl

 

8 april 2018 - Bridge Benefiet Lion King

De bridgeverenigingen, BK 84 en Bridgekring Den Helder organiseren deze bridgedrive samen met Hotel Den Helder en Wienerhof waarvan de gehele opbrengst volledig ten goede komt aan het Weeshuis Lion King op Bali. 
Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar nu 42 wees- en straatkinderen verblijven die liefdevol worden opgevangen door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project), naar school gaan en voedsel en verzorging ontvangen. Voor meer informatie over het Weeshuis verwijzen wij u naar hun websitewww.lionkingbali.com

Ontvangst vanaf 13:00 uur, bridge van 14:00 tot 17:00 uur.
Na afloop zal de prijsuitreiking zijn met aansluitend een overheerlijk Indonesisch Buffet dat verzorgd wordt door de bekende dames !! 
Dat kan dus niet anders zijn dan genieten !! Uiteraard wordt er ook aan de muzikale omlijstig gedacht.

De kosten voor deze bijzondere dag bedraagt 20 euro per persoon, dit is inclusief het buffet, exclusief de consumpties.

Tevens is er een tombola die avond, waarvan de prijzen alle gesponsord zijn, zodat ook deze opbrengst geheel ten goede komt voor het Weeshuis Bali.

Opgave kunt u via bridgezondag@gmail.com of op de inschrijflijst in Hotel Wienerhof. Gaarne ontvangen wij uw opgave voor 7 april 2018 18:00 uur.

 

26 april 2018 - Tropical Kingsnight 2018

Live muziek van o.a. La Banda Loca, DJ Maik El Tigre, Workshop Salsa & Bachata

Zet je zelf op aanwezig via facebook voor alle info en mis niks!

 

13 mei 2018 - Bowlen, Bubbels & Chocolade

Verwen arrangement voor mama's

Gezellig met je moeder of mama's onderling een verassend uitje.

Een uurtje bowlen, voor ieder een glas bubbels en genieten van een heerlijke chocolade proeverij samengesteld door onze chefs.

Reserveren is gewenst, bel 0223 622 333 of mail naar receptie@hoteldenhelder.nl

 

17 augustus 2018 - Veteranendag Den Helder

Het genoegen is er zeker dat wij weer als gastheer de lokale Veteranendag Den Helder mogen verzorgen.

De Veteranendag Den Helder is net zoals voorgaande jaren voor veteranen van alle krijgsmachtonderdelen die in de gemeente Den Helder wonen.

U zult hier tijdig meer informatie vanuit de organisatie over ontvangen.

 

23 - 25 augustus 2018 - Racing Aeolus

In augustus zal de internationale race op de dijk van Den Helder weer plaats vinden en wij mogen als gastheer deze fanatiekelingen faciliteren.

 

30 september 2018 - Spirituele beurs

Reading, handlezen, heallings, mediums, paragnosten, psychometrie, encaustic, verkoop van artikelen, kruiden en nog veel meer vindt u op de bekende spirituele beurs in Hotel Den Helder georganiseerd door Stichting Amethist

 

17 maart 2019 - Buik & Baby Bazaar

Na een geweldige tweede editie, gaan volgend jaar weer een Buik & Baby Bazaar organiseren in samen werking met YouSeeBaby !!

 

 

COMPUTER CAFÉ

Het computer Cafe is ooit ontstaan omdat een groepje dames die behoefte hadden om meer van het werken met de computer af te weten.

Onder tussen komt de groep acht keer per jaar bijeen, klappen hun laptop open en luisteren het 1e uur aandachtig naar de (digi)juf. De computerclub is beslist niet te vergelijke met een computer cursus. Iedereen geeft zijn leerwensen aan en gedurende het seizoen worden ze door de (digi)juf uitgewerkt, uitgelicht en uitgelegd. Vanaf 20 uur is het eigen tijd. Men kan aan de slag met het geleerde en vooral van en met elkaar leren, dat is de werkwijze. 

De avonden zijn heel informeel en af en toe lekker chaotisch, we spingen vaak van de hak op de tak waarbij ieders oren suisen.

Heb je interesse om een avond bij te wonen? Kom dan naar Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2.
Wij zijn er op 20 september, 18 oktober en 15 november 2017 en in 2018 op 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april en 16 mei.

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseerd Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl