www.hoteldenhelder.nl

Midgetgolf in Hotel Den Helder

Een 18 holes moonlight midgetgolf parcours, wat bestaat uit diverse thema's, die allemaal terug te vinden zijn in de afzonderlijke banen en in de muurschilderingen.

Dit concept valt op door de combinatie van black-light (zoals bij ons al bekend van het disco-bowlen) in combinatie met de met fluorescerende verf gespoten muurschilderingen en banen.
Deze combinatie, met toepasselijke muziek, geeft een heel aparte, unieke ervaring.

Het geheel is natuurlijk zeer geschikt voor een gezellig familie-uitje of een kinderfeest, zoals we die ook al regelmatig in onze bowling hebben.
U kunt voor en/of na uw rondje WOODY'S GOLF® genieten van een hapje en/of een drankje aan onze  busbar op de binnenplaats of bij de bar in de lobby.
Vanzelfsprekend is deze manier van golf spelen ook uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest. U kunt natuurlijk gewoon even een rondje WOODY'S GOLF® spelen, maar ook een arrangement reserveren i.c.m. buffet, gourmet of BBQ, of een arrangement met een combinatie van WOODY'S GOLF®, bowlen en eten. De prijzen zijn hetzelfde als de bowlingarrangementen. Mocht u willen golfen en bowlen, dan geldt er een toeslag van
€ 5,-. p.p. op de normale arrangementsprijs.

Bijna alle combinaties zijn mogelijk. Vraag ernaar bij de receptie.
Voor grotere groepen adviseren wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij een voor u passend arrangement kunnen samenstellen.


Zo is er nu ook, naast onze inmiddels al bekende kidsbowlingparty, de kidsgolfparty.
Iedere party afzonderlijk kost € 10,50 per kind. Mocht u een combinatie willen van de twee arrangementen, dan kan dat ook.
Toeslag is dan € 5,00 per kind.
Eerst een uur bowlen, waarvan een half uurtje disco-bowlen, dan lekker aan tafel en daarna een rondje golf. De kinderen zijn dan alles bij elkaar ongeveer 3 uur in de weer.

Entree: kinderen 5 t/m 12 jaar 5,75 per speelronde
  volwassenen; 7,00 per speelronde
       
Openingstijden : Dagelijks van 14.00 - 21.00 u.    
  Laatste afslag om 20.00 u.    

U heeft alleen toegang tot Woody's Golf®, indien u entree heeft betaald.
Alleen meelopen is niet toegestaan.
Kinderen onder 13 jaar hebben alleen toegang tot WOODY'S GOLF®,
als er minimaal één volwassen begeleider meespeelt.

ONLINE RESERVEREN




Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl