www.hoteldenhelder.nl

Wij beschikken over de volgende kamertypes, die allemaal grenzen aan onze sfeervol ingerichte binnentuin :

STANDAARD KAMERS

De standaard kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Deze kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, 2 enkele bedden, televisie, wekkerradio, kluisje en balkon.

COMFORT KAMERS

De comfort kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Deze kamers zijn voorzien van een nette badkamer met douche en toilet, 2 enkele bedden, televisie, wekkerradio, kluisje en balkon.

SUITES

De suites bevinden zich op de begane grond. De suites zijn voorzien van badkamer met een ligbad of douche en toilet, tweepersoonsbed of 2 enkele bedden, wekkerradio, kluisje, televisie en een comfortabele bank of zitjes.

FAMILY SUITES

De family suites bevinden zich op de begane grond.  De familysuites zijn voorzien van badkamer met een douche en toilet, twee eenpersoonsbedden, wekkerradio, kluisje, televisie en een comfortabele bank, die ook gebruikt kan worden als luxe slaapbank.

MINDERVALIDE KAMER

De mindervalide kamer bevind zich op de begane grond. De kamer is voorzien van een aangepaste badkamer met douche en toilet, twee hooglaag bedden, wekkerradio, kluisje, televisie, een comfortabele bank en een sta-op-stoel. De kamer beschikt tevens over een keuken.


Voor meer informatie : Een onbezorgd verblijf in Den Helder

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl