Meeting & Events

Bent u op zoek naar een vergader- of evenementenlocatie die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Hotel Den Helder aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat een juiste voorbereiding en uitvoering uiterst belangrijk zijn voor uw succesvolle vergadering of evenement.

Met 2 zalen die gescheiden zijn door een mobiele wand beschikt Hotel Den Helder over een scala aan mogelijkheden voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.

De ene zaal is ca. 120 m2 en heeft twee ruime doorgangen naar onze fraaie serre. De andere zaal is iets kleiner, namelijk ca. 80 m2, maar heeft een eigen bar. Wanneer de mobiele wand verwijderd wordt, ontstaat er één grote zaal.

Al onze zalen bieden daglicht en kunnen in iedere gewenste opstelling ingericht worden. Wij beschikken over een professionele (verrijdbare) geluidsinstallatie, beamer, scherm en flip-over, die vanzelfsprekend te huur zijn.

Feestelijke evenementen

Daarnaast hebben we onze binnentuin van ca. 1200 m2 .

Vanzelfsprekend uitermate geschikt voor zéér grote evenementen. Wij maken van elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

Ook in de binnentuin staat een oude Engelse dubbeldekker, omgebouwd tot bar en er is een complete geluidsinstallatie aanwezig.

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Eén van onze medewerkers zal u graag te woord staan om uw vragen te beantwoorden.